Použite zľavový kód 25% v kategórii Darčeky, zľavy na hnojivá Athena, Atami, Aquabella, BHB alebo zakúpte darčekové poukážky. Príďte si do showroomu po špičkový odparovač Puffco.

Predlžujeme všetky vianočné zľavové akcie až do konca roka!

Vianoce v showroome

Super offline zľava na vaporizéry Puffco Peak PRO a Proxy Desert alebo CCELL a ďalšie headshop. Každý, kto nakúpi, je zaradený do žrebovania o darček pod vianočným stromčekem. Akcia platí do piatku 29.12.

Nakúpte hnojivá Athena, Atami, Aquabella alebo BHB so zľavou až 35 %.

  • Prémiové hnojivá Athena - zľava 25 - 28 %
  • Obľúbená výživa Atami - zľava 30 %
  • Prírodné podporné produkty Aquabella a BHB - zľava 35 %

Akcia platí do nedele 31. 12.

Použite zľavový kód VIANOCE23 do konca roku

Tento zľavový kód môžete použiť pri nákupe viac ako sto produktov z kategórie Darčeky.

Akcia platí do nedele 31.12.

Vianoce growmarket

Môžu sa vám hodiť darčekové poukážky

Ideálna možnosť, ak neviete, čo presne vybrať. Môžete si kúpiť tlačené a elektronické poukážky v rôznych hodnotách od 500,- do 10000,- Sk. Bez stresu, platnosť 6 mesiacov od zakúpenia.

Akcia platí do nedele 31.12.

Darčekové poukážky pro pestitelov

Doprava pred Vianocami

Aj keď sme schopní pripraviť a odoslať všetky objednávky včas, nemôžeme to zaručiť našim dopravcom. Preto by sme vás chceli požiadať o trpezlivosť, zhovievavosť a hlavne včasné objednanie. Čím skôr, tým lepšie. Pevne veríme, že objednávky zadané do nedele 17.12. by sa k vám mali dostať na 99% pred Štedrým dňom.

Za prípadné komplikácie sa ospravedlňujeme a ďakujeme za pochopenie.

Prevádzka vianočného growmarketu

Posledné objednávky budú pripravené a odoslané v piatok 22. decembra. Opäť začneme v stredu 27. decembra. Otvorený bude aj náš showroom v Prahe.

Tieto stránky používajú na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním týchto stránok s tým súhlasíte. Ďalšie informácieSouhlasímNastavení