Počas celých prázdnin môžete nakupovať vybrané LED osvetlenie, inteligentné zariadenia na riadenie mikroklímy a modernú výživu rastlín so zľavami až do 60 %.

Zľavy až do výšky 60 % platia do štvrtka 31. augusta alebo do vypredania zásob

Proti zvýšeným letným teplotám môžete bojovať rôznymi spôsobmi, napríklad znížením vyžarovania tepla v pestovateľskom priestore, častejšou výmenou vzduchu alebo posilnením rastlín.

Nedovoľte, aby horúčavy a iné letné problémy zničili vašu úrodu

Odporúčané produkty so špeciálnymi cenami nájdete v nasledujúcich kategóriách:

LED osvetlenie s nízkym vyžarovaním tepla

LED osvetlenie je jedným zo spôsobov riešenia zvýšených teplôt v pestovateľskom priestore. Moderný štýl LED osvetlenia vyžaruje podstatne menej tepla a neohrieva okolie rastlín v takej miere ako tradičné HID osvetlenie. Okrem toho spotrebujú menej energie a ich výkon a svetelná účinnosť sú porovnateľné alebo dokonca prevyšujú výkon a svetelnú účinnosť MH alebo HPS lámp.

Zobraziť osvetlenie LED

Regulácia mikroklímy zabraňuje mnohým nepríjemnostiam

Na zabezpečenie pravidelnej výmeny vzduchu používajte kanálové ventilátory. Cirkulačné ventilátory zabezpečujú neustále prúdenie vzduchu. Zvlhčovače vzduchu pomáhajú s relatívnou vlhkosťou. Pomocou digitálnych alebo triakových regulátorov môžete efektívne riadiť výkon ventilátorov a ďalších zariadení, aby ste zabezpečili dokonalú mikroklímu pre vaše rastliny.

Zobraziť ovládanie mikroklímy

Chráňte svoje rastliny pomocou modernej výživy

Na ochranu pred teplom a oživenie unavených rastlín odporúčame pokročilú výživu vo forme vitamínových kokteilov a prísad s vysoko rozpustným kremíkom.

Zobraziť Pokročilá výživa rastlín

Nezabudnite na úspešné kvitnutie za výhodnú cenu

Stimulujte prirodzený potenciál svojich rastlín a podporte kvitnutie pomocou špičkových stimulátorov za atraktívne ceny!

Tieto stránky používajú na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním týchto stránok s tým súhlasíte. Ďalšie informácieSouhlasímNastavení