Túžite po vražedných plodinách, samurajskej sile živín alebo super organickom pôdnom hnojive za výhodnú cenu?

Nakupujte špičkovú výživu a doplnky od spoločností Athena, Shogun a Florganics s atraktívnymi zľavami až 48 %.

Akcia platí do 2. mája alebo do vypredania zásob

Pre nákupy v e-shope a v showroome.

Athena, vražedné plodiny a obrovské výnosy - zľava až 48 %

Athena logoPrémiová výživa pre rastliny Athena z Kalifornie je požehnaním pre všetkých moderných pestovateľov bez ohľadu na ich kapacitu. Obsahuje dva rady hnojív a doplnkov na pestovanie v akomkoľvek substráte.

Rad PRO pozostáva z pevných, vo vode dokonale rozpustných hnojív, ktoré boli vyvinuté pre skúsených a profesionálnych pestovateľov. Línia BLENDED s tekutými hnojivami a doplnkami je vhodná pre všetkých, ktorí uprednostňujú jednoduché dávkovanie a nepestujú vo veľkom.

Hnojivá Athena zlepšujú kvalitu, znižujú náklady a podporujú konzistenciu. Tešte sa na vražednú úrodu a obrovské výnosy!

Shogun, samurajská sila živín - zľava až 37 %

Shogun logoInšpiráciou pre hnojivá Shogun bola túžba vytvoriť niečo výnimočné. Nie len ďalšiu sadu základných hnojív, ale niečo skutočne špeciálne, vytvorené po rokoch výskumu, vývoja a komerčného používania.

Produkty Shogun sú superstabilné, mimoriadne konzistentné a plne spoľahlivé. Proces kontroly kvality využíva nezávislé laboratórne testy, ktoré zaručujú konzistentnosť výrobkov.

Sortiment britského výrobcu Shogun zahŕňa základné hnojivá na pestovanie v interiéri v pôde, kokosovom substrate a hydropónii, ako aj univerzálne prísady.

FLO Florganics, super organické hnojivo na pestovanie v pôde - zľava až 32 %

Florganics logoFlorganics FLO je kompletný rad produktov v jednej zložke: základné hnojivo s makro- a mikroživinami, prírodnými stimulátormi rastu koreňov a kvetov, enzýmami, silikátmi, aminokyselinami, CalMag (vápnik a horčík) a živými mikroorganizmami. Nie sú potrebné žiadne ďalšie produkty.

Florganics je plne kompatibilný so samozavlažovacími květináčmi Autopot.

Tieto stránky používajú na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním týchto stránok s tým súhlasíte. Ďalšie informácieSouhlasímNastavení